Üdvözöljük a weblapunkon!

MotorRoadTech

Image

Rólunk

A Motor Road Tech csapatával alapvetően egy olyan hely létrehozása volt a célunk, ahol az autósok és motorosok fejleszthetik a már meglévő képességeiket, valamint a különböző tréningek által új készségekre is szert tehetnek, melyeket később, a közúti közlekedés során magabiztosan fognak tudni alkalmazni. Mindezek mellett szerettünk volna lehetőséget biztosítani arra is, hogy a hozzánk érkezők az itt elsajátítottak alapján összemérhessék tudásukat másokkal.

Ezek alapján jó helyen jársz, ha az alábbi lehetőségek érdekelnek:

  • alapszintű autó és motoros vezetéstechnikai tréningek,
  • haladó szintű autó és motoros vezetéstechnikai tréningek,
  • az egykerekezés alapjainak elsajátítása,
  • gymkhana típusú ügyességi versenyen való részvétel.

Gyertek el és próbáljátok ki magatokat nálunk valamelyik tréningen vagy versenyen!

Előszó

Napjaink felgyorsult világában egyre fontosabbá és általánosabbá válik mindenki számára a gépjárművezetés; egy általános képesség, ami rengeteg munkahelyen alapvető követelmény is lehet. Azonban sajnos legtöbben utoljára a vezetői engedély megszerzésekor vehettünk részt vezetéstechnikai képzésen, holott a – sok esetben hibás – gyakorlat nem mentesít bennünket a továbbképzés szükségessége alól. E hiány pótlására szolgálnak az általunk nyújtott különböző képzési típusok. Valamennyi tréningünk egy rövid elméleti oktatással kezdődik, majd a résztvevők olyan szituációkban vesznek részt, melyek során a megfelelő lépéseket, fortélyokat a gyakorlatban sajátíthatják el. Mindebben a résztvevőket felkészült, több éves tapasztalattal és megfelelő kommunikációs készségekkel rendelkező, nem utolsó sorban pedig türelmes oktatók segítik, hogy mindenki biztonságos és komfortos körülmények között szerezhessen nálunk hasznos tapasztalatokat.
Célunk, hogy minden hozzánk érkező mosolyogva távozzon a képzéseinkről, az itt megszerzett készségek segítségével pedig biztonsággal tudják uralni gépjárműveiket és magabiztosan tudjanak közlekedni a közutakon!
A képzés persze nem csak kemény munkából áll; a szórakozásról sem feledkezünk meg, hisz mind tudjuk, az ember játszva könnyebben tanul. Tréningjeink akár csapatépítő programként is elvégezhetők, de igény szerint házi versenyeket is szervezünk az egészséges versengés szellemében!

Tevékenységeink leírása

1

Vezetéstechnikai tréning

A vezetéstechnikai tréningjeink mind autósok, mind motorosok számára elérhetőek. Ezek alapvetően gyakorlatorientált képzések, azonban mindegyik tréning elején némi elméleti oktatás is zajlik a biztonságos gyakorlás érdekében. Vezetéstechnikai oktatást alap- és haladó szinten, tanpályán és forgalomban is biztosítunk. Fontos tudni a hozzánk érkezőknek, hogy a tréning az azon résztvevők sajátos képességeinek figyelembevételével zajlik, így mindenki biztosan a saját szintjének megfelelő oktatásban részesül. Nálunk nem kell attól tartani, hogy valami túl könnyű, vagy esetleg túl nehéz lesz; mindig az egyéni képességekhez mérten adjuk a következő feladatot, legyen szó a különböző vezetési és döntési stílusok megtanulásáról, vagy akár az extrémebb, kihívásokkal teli feladatokról!

2

Egykerekezés képzés

Mindig is érdekelt az egykerekezés? Csodálva nézted a társaidat, akik könnyedén fel tudták húzni a motorjuk elejét? Sajnáltad a saját motorodat használni a gyakorlásra, vagy esetleg nem volt egy megfelelő hely, ahol megtanulhatod ezt a technikát? Ha ezen kérdések bármelyikére igen a válasz, itt a remek lehetőség, ugyanis mi biztosítunk számodra mindent, aminek hiánya eddig meggátolt abban, hogy kipróbáld az egykerekezést! A képzésen résztvevők rendelkezésére áll egy zárt és biztonságos pálya, egy Kawasaki ZX- 6R, ami kifejezetten erre a célra lett átalakítva, és adott egy olyan keret a motor után, ami teljes biztonságérzetet nyújt a használója számára. Ezen kívül már csak Te kellesz, hogy megtanuld, hol van a holtpont és hogyan kell ott tartani a motorodat!

3

Gymkhana verseny

Szeretnéd a társaiddal összemérni a motoros tudásod? Mi lehetőséget biztosítunk egy ügyességi gymkhana pályán való versenyzésre, mely során megtapasztalhatod a versenyzés nyújtotta adrenalint! Itt a többieken kívül a legnagyobb ellenfeled a stopperóra és a saját határaid lesznek! A gymkhana versenyeket sokszor különböző szlalomversenyekhez hasonlítják, azonban ez a versenytípus inkább a kontrollról szól, mintsem az időről. A pályák teljesítéséhez elengedhetetlen a megfelelő vezetési tudás és tapasztalat megléte, a sofőrnek teljes összhangban kell lennie az általa vezetett járművel.

Csapatunk

Image

Bartmann Roland

Bartmann Roland vagyok, gépjármű szakoktató A, B és C kategóriás jogosítványok esetében, valamint a Motor Road Tech csapatának az egyik vezetéstechnikai oktatója. Az elmúlt évek során foglalkoztam veszélyes áruk szállításával, rövid ideig dolgoztam a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársaként, valamint 7 évig nagyköveti sofőr is voltam. Gépjármű szakoktatással 2018 óta foglalkozom, ugyanis mindig rengeteg kérdést kaptam azzal kapcsolatban, hogy bizonyos technikákat, trükköket mégis hogyan csinálok, a kérdések megválaszolása és az adott képesség átadása pedig egyre több időt vett igénybe, így az egész inkább tanítássá alakult.
Az motorozás és az oktatás a mindennapjaim szerves részét képezik; meggyőződésem, hogy kellő kitartással, akarattal, jó kedvvel és egy kis lazasággal mindenkit meg lehet tanítani motorozni. Az oktatás lényege számomra, hogy éreztessük a nálunk tanulóval, hogy amit én meg tudok csinálni, azt a megfelelő gyakorlást követően Ő is meg fogja tudni csinálni.

Image

Szabó Zoltán

Szabó Zoltán vagyok, a Motor Road Tech csapatának vezetéstechnikai instruktora. 9 évesen kezdtem aktívan motorozni, ez a hobbi pedig az évek során a szakterületemmé és hivatásommá vált, ugyanis 13 éve végzek motorral munkát a mindennapokban. Ebben ezidáig 7 "társam" segített, a jelenlegi egy BMW R1250 RT típusú motorkerékpár. Az évek során lehetőségem volt különböző versenyeken is kipróbálni magam, például a gyorsulás és a Stunt Riding versenyek világában, ezeken a megmérettetéseken pedig hosszú éveken át vettem részt.
Ezen kívül külön, a munkám során is van szerencsém a mai napig hazai és nemzetközi versenyeken is rajthoz állni, ezek közül a legkedvesebb emlék pedig 2016-hoz fűz, amikor Németországban sikerült megszereznem az Európa Bajnoki címet.

Autós képzéseink és áraink

1

Alaptréning

Képzés típusa: tanpályás képzés
Képzés hossza: 4 óra
Képzés díja: 25.000 Ft/fő)


Kiknek ajánljuk?

Ezt a képzést alapvetően azok számára ajánljuk, akik friss vagy kezdő vezetői engedéllyel rendelkeznek, esetleg rendszeresen vezetnek, azonban nem eléggé magabiztosan közlekednek a mindennapokban, problémájuk van a különböző manőverezésekkel, vagy egyszerűen szeretnék bebiztosítani meglévő tudásukat.
Ha szeretnéd felmérni vezetési tudásod és biztonságosabban kezelni a gépjárműved, ez a tréning felkészít a kritikus helyzetek felismerésére és megoldására. Amennyiben bizonytalan vagy a tolatás, a kanyarodás, vagy a szűk helyeken történő manőverezés világában, ez a tanfolyam biztosan Neked szól!

2

Haladó tréning

Képzés típusa: tanpályás képzés
Képzés hossza: 4 óra
Képzés díja: 25.000 Ft/fő)


Kiknek ajánljuk?

A haladó tréningen való részvételt azon cégek vagy magánszemélyek részére tudjuk ajánlani, akik gyakorlott autóvezetők a mindennapokban, sok éves tapasztalattal rendelkeznek, de sokkal inkább rutinból, mintsem a napi aktuális forgalmi helyzetekhez, látási, valamint útviszonyokhoz alkalmazkodva vezetnek.
A képzés során megváltozott útviszonyokkal és tapadási felületekkel találkozhatsz, melyek kizökkentenek a szokásos, rutinból jövő vezetési szokásaidból, így ezek segítségével gyakorolhatod a vészhelyzetek elkerüléséhez szükséges képességeket - mindezt természetesen biztonságos körülmények között.

3

Defenzív tréning

Képzés típusa: forgalomban történő képzés
Képzés hossza: 2-2,5 óra
Képzés díja: 18.000 Ft/fő

Kiknek ajánljuk?

A képzés azok számára javasolt, akik már részt vettek valamelyik tanpályás vezetéstechnikai képzésen, és szeretnék elsajátítani a napi forgalomban való, előrelátó, helyzeteket gyorsan felismerő, és nem utolsó sorban üzemanyag-megtakarító, folyamatos haladás fortélyait.
Oktatóink igyekeznek nyugodt körülményeket és stresszmentes légkört megteremteni a képzés során, így segítve a valós forgalomban előforduló váratlan helyzetek megoldásának megtanulására elszánt résztvevőket. A képzés része a városi forgalom, a hegyi szerpentinek, a megfelelő kanyarívek sajátosságainak megtanulása, valamint az autópályán történő vezetés gyakorlása.

4

Haszongépjármű tréning

Képzés típusa: tanpályás képzés

Képzés hossza: 4 óra
Képzés díja: 25.000 Ft/fő
A képzés 3,5-4,5 tonnás gépjárművek vezetésére szolgál!

Kiknek ajánljuk?

Azon cégek vagy magánszemélyek részére ajánljuk ezt a képzést, akik furgonokkal végeznek napi szinten fuvarozási és szállítási tevékenységeket. A képzés kiterjed a kicsi és szűk helyeken történő manőverezés gyakorlására, különböző tolatási feladatok elsajátítására a tükrök használatának segítségével, akadályok kikerülésére vészhelyzet esetén rakott és nem rakott gépjárművekkel, valamint vészfékezési gyakorlatok elvégzésére megváltozott útviszonyok során.
Amennyiben ezek közül bármelyik gyakorlása felkeltette az érdeklődésed, vagy magabiztosabban akarod ezeket a manővereket végrehajtani a mindennapos vezetés során, ez a tréning Neked való!

5

Defenzív tréning
haszongépjármű vezetőknek
Képzés típusa: forgalomban történő képzés
Képzés hossza: 2-2,5 óra
Képzés díja: 18.000 Ft/fő
A képzés 3,5-4,5 tonnás gépjárművek vezetésére szolgál!

Kiknek ajánljuk?

Ezt a tréninget azon cégek vagy magánszemélyek részére tudjuk javasolni, akik már részt vettek tanpályás vezetéstechnikai képzéseink valamelyikén, és szeretnék elsajátítani a napi forgalomban való, előrelátó, helyzeteket gyorsan felismerő, és nem utolsó sorban üzemanyag-megtakarító, folyamatos haladás fortélyait. A képzés során oktatóink nagy hangsúlyt fektetnek az üzemanyag-megtakarító vezetés elsajátítására, melly akár több liter üzemanyag megtakarítását is elérhetjük, így csökkentve a költségeinket. A képzés része a városi forgalom, a hegyi szerpentinek, a megfelelő kanyarívek sajátosságainak megtanulása, valamint az autópályán történő vezetés gyakorlása.

Motoros képzéseink és áraink

1

Alaptréning

Képzés típusa: tanpályás képzés
Képzés hossza: 7 óra
Képzés díja: 25.000 Ft/fő)


Kiknek ajánljuk?

Ezt a képzést azon motorosok számára tudjuk ajánlani, akik friss vagy kezdő vezetői engedéllyel rendelkeznek, esetleg rendszeresen vezetnek, azonban még nem eléggé magabiztosan közlekednek a mindennapokban, problémájuk van a különböző manőverezésekkel, vagy egyszerűen szeretnék bebiztosítani meglévő tudásukat.
Ha szeretnéd felmérni vezetési tudásod és biztonságosabban kezelni a motorodat, ez a tréning felkészít a kritikus helyzetek felismerésére és megoldására. Amennyiben bizonytalan vagy a kanyarodáskor használt döntési stílusok, vagy a szűk helyeken történő manőverezés világában, ez a tanfolyam biztosan Neked szól!


2

Haladó tréning

Képzés típusa: tanpályás képzés
Képzés hossza: 7 óra
Képzés díja: 25.000 Ft/fő)


Kiknek ajánljuk?

A haladó tréningen való részvételt azok számára ajánljuk, akik gyakorlottak a motorozás világában, sok éves tapasztalattal rendelkeznek, magabiztosan kezelik és vezetik a motorjukat, azonban szeretnének új kihívásokkal szembenézni, extrémebb és nehezebb feladatokkal találkozni, valamint szeretnék pontosítani és magasabb szintre emelni már meglévő tudásukat. Amennyiben szeretnéd kipróbálni magad olyan feladatokban, amikkel nem feltétlen találkozhatsz a mindennapokban, és szeretnéd a határaid feszegetni, ez a tréning biztosan Neked való!

Időpontfoglalás

Jelentkezés időpontra

Képzés helyszíne

Budapesti Nagybani Piac

Információ

+36 (30) 500 9606

E-mail címünk

motorroadtech@gmail.com

További információk

Képzéseinket szombatonként fix idősávban tartjuk, korlátlan létszámmal. Nagy létszámú jelentkezés esetén további kollégáink, partnereink segítik az oktatást.

Video

MotorRoadTech Youtube videók

Vélemények

Blog

Image

Budapest Extreme Day

2023. 05. 20

Kapcsolat

Cím

Budapesti Nagybani Piac

Telefon

(30) 500 9606

E-mail cím

motorroadtechemail Motorroadtech gmail.com